Thailanda

3 Filme de văzut înainte să mergi în Thailanda

The Hangover Partea II

Poate ai văzut deja acest film, fiindcă este una dintre cele mai bune comedii ale ultimilor ani, însă eu îți recomand să îl revezi înainte de a merge în Thailanda. În primul rând, vei intra deja în atmosfera specifică și apoi, vei lua câteva idei despre lucrurile pe care vrei să le vezi în Thailanda. Sfatul meu: fă-ți rezervare cu câteva zile înainte la Lebua Tower Sky Bar în Bangkok și bucură-te de o panoramă la 250 de metri înălțime. Probabil îl vei recunoaște ca fiind barul la înălțime din Hangover II:

The Beach

Dacă vizitezi sudul Thailandei, nu rata The Beach, cu Leonardo di Caprio. Filmul a fost turnat chiar pe o plajă în Thailanda și spune povestea unui tânăr în căutarea aventurii. La începutul filmlui vei vedea viața din Bangkok, plină de tuk-tuk-uri și aglomerația specifică. Apoi, acțiunea se mută pe plajele din sudul Thailandei și îl poți urma pe Leo di Caprio în căutarea unei insule secrete. Insula aceea se află în Maya Bay și a dus la explozia turismului în Thailanda, dar și la dispariția recifului de corali din jurul insulei. Am scris despre această insulă aici, dacă vrei mai multe detalii.

Mechanic: Ressurection

Un film de acțiune de această dată, în care Jason Statham și Jessica Alba se plimbă pe plajele din Phuket. Uită-te la acest film dacă vrei să te convingi că plajele din Phuket merită drumul până în Thailanda!

Bonus: Fast & Furious se filmează anul acesta în Phuket! Deci unde va anul viitor ne vom bucura de niște imagini fabuloase cu mașini rapide și plaje exotice!

Ai văzut vreunul dintre aceste filme? Sau ai văzut altul și crei că merită introdus în listă? Spune-mi în comentarii!

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!