cadouri Craciun

Cadouri de Crăciun pentru pasionații de călătorii

Am selectat cele mai pracice sau interesante cadouri de Crăciun pentru prietenii tăi pasionați de călătorii. Și de ce nu… chiar pentru tine!

Mini-espressor de cafea

Ai prieteni care se transformă când nu beau cafea? Cu un mini-espressor viața e mai frumoasă pentru ei și mai liniștită pentru tine! Uite aici și aici niște variante de espressor în miniatură ce poate fi luat oriunde.

Jurnal de călătorie

Oricărui călător îi șade bine cu drumul jurnalul. Cum altfel și-ar organiza călătoria și ar ține apoi minte toate întâmplările și aventurile prin care a trecut? Uite aici mai multe variante.

Cană de voiaj

Dacă tot vorbeam mai sus de espressoare în miniatură, adaugă și o cană de voiaj pe listă! Alege una haioasă sau cu un mesaj inspirațional. Ai aici o întreagă listă de opțiuni.

Bijuterii inspirate din natură

Ți s-a întâmplat vreodat să fii într-un loc cu adevărat magic și să îți dorești să păstrezi cu tine măcar o părticică din acea magie? Alexandra asta face: ia magia locurilor în care călătorește și o așază frumos în formă de cercei, broșe sau pandantive. Ce cadou mai frumos decât natura?

Cutie de bijuterii

Lanțuri încurcate, cercei desperecheați, brățări rupte – cam asta se întâmplă în bagajul unei femei care își ia în călătorie câteva bijuterii. Fă-i viața mai ușoară cu o cutie de bijuterii special concepută pentru călătorii, adică mică și compactă!

Acum e rândul tău să ne dai idei: care a fost cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-ai primit?

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!