Valentine’s Day: 3 locuri romantice în România

Iată 3 locuri romantice din România unde să petreci câteva zile cu partenerul de viață. Nu numai de Valentine’s Day, ci Every Day 🙂

1. Casa Timiș

Casa Timiș

Puține locuri au darul de a te face să uiți complet unde locuiești și de a te transpune în inima Franței sau pe meleagurile Toscanei. Casa Timiș este însă unul dintre ele. La doar 1 oră și 30 de minute de București te așteaptă Conacul domnitei Ralu, o clădire superbă, veche de 100 de ani și restaurată în cele mai mici detalii și cu cel mai mare respect față de istoria locului.
Poți petrece aici o noapte sau poți pur și simplu lua masa într-unul din restaurante: în conac, pe terasă, sau poate vrei să te relaxezi la English Bar.

Rezervă – ți întreaga zi pentru aceasta experiență: plimbă-te printre vii și nu uita să încerci și vinul Casa Timiș. Mai multe despre ce te așteaptă la Casa timiș poți citi aici.

2. Zabola Estate

De departe cel mai romantic loc pe care l-am vizitat în România,  Zabola Estate se află la doar o oră de Brașov și are o magie aparte. Imaginează-te doar în această cadă, plină cu spumă, la căldura șemineului aprins și cu un pahar de șampanie alături 😍

3. Maggie’s Ranch

Unde să petreci o sărbătoare americană dacă nu într-un loc inspirat de filmele western?  Maggie’s Ranch se află în Râșnov și pune la dispoziție și plimbări pe cai. Nu uita pălăria de cowboy!

Sursa foto: Maggie’s Ranch

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!