Atlantis The Royal Dubai

Atlantis The Royal Dubai – cel mai luxos resort din lume

Dubai, Septembrie 2022. Eram într-o croazieră în jurul The Palm și văd deodată o construcție ciudată, total diferită de tot ce era în jur: niște bucăți de lego din sticlă așezate unele peste altele alcătuind o formă neregulată. Încă de atunci mi-am imaginat că va fi un mall sau un hotel (ce altceva putea fi, doar eram în Dubai!) și că va fi cu siguranță ceva spectaculos. Fast-forward 4 luni și apare știrea că Beyonce va cânta la deschiderea celui mai luxos resort din lume: Atlantis The Royal, Palm Jumeirah.

Mult-așteptata deschidere a complexului Atlantis The Royal, Palm Jumeirah, va avea loc în acest weekend, cu ocazia Anului Nou Chinezesc, cu un mega-eveniment la care vor participa invitați VIP și celebrități de primă mărime.

Inițial programată să se deschidă în octombrie 2022, lansarea a fost reprogramată pentru 2023. De asemenea, hotelul și-a devansat data de deschidere pentru rezervări, care trebuia să înceapă în martie, rezervările fiind acum acceptate începând cu luna februarie. Beyoncé va cânta la marea deschidere, primul ei concert complet în cinci ani, pentru nici mai mult, nici mai puțin de 24 de milioane de dolari!


Atlantis The Royal este o clădire în consolă cu 43 de etaje, 231 de apartamente de lux, 693 de camere de hotel și 102 apartamente, toate cu vedere la Marea Arabiei și la Palm Island. Cât despre bucătărie, nimic nu e lăsat la întâmplare. Cele 17 restaurante sunt conduse de bucătari celebri la nivel mondial, printre care se numără Gastón Acurio, Nobu Matsuhisa și Heston Blumenthal – chef cu stea Michelin.

Proprietatea are mai multe piscine, inclusiv 44 de piscine infinity private atașate apartamentelor și penthouse-urilor, precum și două piscine destinate exclusiv adulților. Resortul se mândrește, de asemenea, cu un heliport și un acvariu cu 4.000 de meduze – descris ca fiind cel mai mare din lume.

Se pot face deja rezervări pentru minim două nopți începând cu 10 februarie. Prețurile încep de la 3711 AED (930 eur) pe noapte pentru un apartament de 55mp și ajung până la 21 000 AED (5200 eur) pe noapte pentru Sky Pool Villa de 118mp cu infinity pool de 100mp.

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!