fotografii Paris

Top 5 cele mai ‘instagramabile’ locuri din Paris

Mii de fotografii din Paris sunt postate în fiecare secundă pe Instagram. E deci din ce în ce mai dificil să găsești acel unghi, acea perspectivă, acel colț care să îți facă fotografia unică. Am alcătuit deci o listă scurtă cu cele mai frumoase locuri unde să îți exersezi talentul de fotograf, cu avantajul unei perspective nu atât de des întâlnite.

Caruselul și Turnul Eiffel

Există numeroase fotografii cu turnul Eiffel din toate direcțiile, iar caruselul este și el imortalizat adesea. Însă combinația dintre cele două mi se pare mereu cea câștigătoare.

Promenade Quai Branly, 7e arrondissement, Paris

Rue Crémieux

Această stradă își merită pe deplin titlul de cea mai colorată stradă din Paris. Dacă în mod normal clădirile pariziene au aceeași arhitectură de tip haussmanian, rue Crémieux este ca un curcubeu pe un cer senin.

Quartier Quinze-Vingts , 12e arrondissement

https://www.instagram.com/p/BoHRlOsDdcv/

Turnul Eiffel

Balcoanele și clădirile de pe Avenue Silvestre de Sacy crează cadrul perfect pentru a fotografia cea mai vânată atracție a Parisului.

V/P tip: Cel mai bun loc pentru a face fotografia este colțul dintre Avenue de la Bourdonnais și Avenue Silvestre de Sacy.

Café de Flore

Situată în cartierul St Germain, Café de Flore este una dintre cafenelele cele mai fotografiate din Paris. Nu mai că are un aspect tipic parizian, dar cafeaua este deosebit de aromată și stând pe scaunele de pe terasă te vei simți exact ca un parizian adevărat.

172 boulevard St Germain

https://www.instagram.com/p/BwY9er9HKAq/

Casa înclinată

Trebuie doar să înclini telefonul și obții iluzia unei case care se scufundă sub iarbă.

Cum urci ultimele trepte de la Sacre- Coeur, pe partea dreaptă vei vedea o porțiune de iarbă. În spatele acestei porțiuni se află casa înclinată de mai jos.

E rândul tău acum. Care este locul tău preferat pentru fotografii în Paris?

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!