promotii

Super promoții Air France/KLM: Beijing, Bangkok, Las Vegas

Promoțiile la zboruri curg în luna ianuarie. Air France și KLM tocmai au demarat o mega promoție, cu prețuri excelente spre destinații îndepărtate precum Asia, America de Sud sau SUA. Iată câteva prețuri:

Thailanda, Bangkok: 471 euro. Am fost în Thailanda acum 2 ani și am postat câteva poze din Bangkok, de unde se poate pleca oriunde în Thailanda la prețuri low cost. Eu am fost în Krabi, în Railay Beach, unde am făcut snorkeling și plimbare cu elefanți. Recomand Thailanda pentru o destinație de intrare în Asia, nu o să aveți un șoc cultural prea mare :), iar de acolo se poate pleca spre alte locuri exotice, precum Singapore.

SUA, Las Vegas – 449 euro. Pentru coasta de est, New York sau Washington mai apar prețuri accesibile dacă le vânați cu atenție. Pentru Las Vegas însă, prețul acesta e chiar fenomenal!

China, Beijing: 372 euro. Datele pe care le-am găsit eu sunt: 12-24 aprilie, 1-10 mai, 14-24 mai, 29 mai-8 iunie.

Kenya, Nairobi: 436 euro. Kenya a devenit de ceva vreme una dintre destinațiile exotice cele mai accesate, iar prețul acesta e cu siguranță atractiv. Câteva perioade la acest preț: 9-19 martie, 15-23 martie, 28 martie-8 aprilie.

Japonia, Tokyo: 451 euro. Perioade disponibile la acest preț: 12-23 martie, 2-15 mai, 6-20 iunie.

Spor la călătorit!

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!